• Gratis af te halen in onze winkels
  • Branche erkende meesterslager
  • Klantervaring: 4.9 uitstekend
  • Het beste vlees en wild

Assortiment

Assortiment

BBQ Pakket

Zoek je een mooi BBQ pakket? Wie een breed en goed assortiment barbecuevlees zoekt, komt bijna vanzelf uit bij Slagerij ter Weele & Zoon. Barbecuen staat synoniem voor gezelligheid en gemak. We leveren het vlees daarom puur, gekruid of gemarineerd met of zonder vers afgebakken stokbroden, kruidenboter, salades en sauzen. Het is mogelijk om een barbecue te huren voor een vast bedrag.

Geen producten gevonden die aan uw zoekopdracht voldoen.

Wat voor barbecue vlees zit er in een BBQ pakket?

Het BBQ pakket van Ter Weele is leverbaar in 2 verschillende varianten: het “barbecue compleet pakket” en het “BBQ compleet deluxe”. Het bestaat uit ontzettend mooie stukken vlees, zoals biefstuk, farmersteak, hamburger, varkenshaas sate, een worstje, speklapje, rundvleessalade, waldorfsalade, zalmsalade, sausjes, stokbrood, kruidenboter. Kortom; een compleet en smaakvol BBQ pakket. Ideaal voor tijdens familie- en buurtbarbecues!

 

Wat voor bbq vlees hebben jullie nog meer?

Naast een samengesteld BBQ pakket, kunt u bij Ter Weele ook zelf kiezen uit een ruim assortiment bbq vlees. Te denken valt aan een prachtig stuk Bavette, een stoere Cote de Boeuf, Rib Eye of Staartstuk. Genoemde stukken bbq vlees zijn uitermate geschikt om te bereiden op een houtskool barbecue, een Green Egg of Kamado grill of een Ofyr.