• Gratis af te halen in onze winkels
  • Branche erkende meesterslager
  • Klantervaring: 4.9 uitstekend
  • Het beste vlees en wild

Bestelinformatie

Bestellen

Nadat u uw bestelling in onze webwinkel heeft geplaatst, wordt dit in ons winkelsysteem geregistreerd. Onze medewerkers verwerken en bevestigen uw bestelling, waarna de bestelling wordt samengesteld en gereedgemaakt wordt voor het afhalen.

Betalen

Uw bestelling kunt u betalen tijdens het afhalen van de bestelling in een van de winkels.

Bezorgen en afhalen

Op dit moment is het alleen mogelijk om uw bestelling af te halen in een van de winkels. In de nabije toekomst wordt het ook mogelijk om een bestelling gekoeld thuis te laten bezorgen.

Retour- en teruggavebeleid

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen tijd om uw product retour te sturen. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten wordt dan gecrediteerd. De bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door u als klant. Dit geldt niet voor bederfelijke waar zoals vlees en vis. Retourneren is in dat geval niet mogelijk.

Vereiste is dat tijdens de bedenktijd u als consument zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking retourneren.