• Gratis af te halen in onze winkels
  • Branche erkende meesterslager
  • Klantervaring: 4.9 uitstekend
  • Het beste vlees en wild

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bij jullie vlees bestellen?

Dat kan online in onze webwinkel of door een bezoek te brengen aan een van onze winkels in Oene of Emst. Besluit u om in onze webwinkel vlees te bestellen, dan heeft u keuze uit een ruim assortiment kwaliteitsvlees. U kunt in onze webwinkel per diersoort een breed assortiment producten bestellen en per product aangeven welke hoeveelheid u wenst te bestellen. Indien u hulp nodig heeft bij het online bestellen van een product, dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen of telefonisch met onze medewerkers. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze winkels in Oene of Emst; wij zijn u graag van dienst.

Wat is de herkomst van jullie vlees?

Wij geloven dat kwaliteit bepaalt wordt door de leefomstandigheden van het dier. Wij selecteren de te slachten dieren daarom zelf bij veehouders waar dierenwelzijn hoog in het vaandel staat. Ons specialisme, wild en gevogelte, leeft in de vrije natuur en wordt bij ons aangeleverd door professionele natuur- en faunabeheerders.

Waar worden de dieren geslacht?

Slagerij Ter Weele is een zelfslachtende slagerij, wat betekent dat de geselecteerde dieren in ons eigen slachthuis worden geslacht door gecertificeerde (meester)slagers. Wij innoveren voortdurend ons slachtproces, waarbij transparantie centraal staat. Het komt daarom regelmatig voor dat wij tijdens de opdrachtgever van een huisslachting mee laten kijken tijdens het slachtproces.

Hoe wordt het vlees van mijn bestelling verpakt?

Uw bestelling wordt in een water- en vochtafstotende materiaal verpakt.

Kan ik mijn bestelling ook laten bezorgen?

Op dit moment is het alleen mogelijk om een bestelling af te halen in een van onze winkels. In de nabije toekomst wordt het ook mogelijk om een bestelling gekoeld thuis te laten bezorgen.

Ik wil graag contact over mijn bestelling, wat moet ik doen?

U kunt ons tijdens openingstijden telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0578-641205. Graag uw bestelnummer bij de hand houden, zodat wij u snel kunnen helpen. Het bestelnummer vindt u in de bevestigingsmail van uw bestelling. U kunt ook een mail sturen naar winkel@slagerijterweele.nl, graag in de mail het bestelnummer vermelden.