Eisbein (schweinehaxe)
Vanaf € 8,76
Beschrijving
Voor de echte kluiver
de hips van het varken lekker gepekeld en gegrild.
Allergenen: lactose, selderij
Wat is Schweinehaxe?
Schweinehaxe is een traditioneel Duits gerecht bestaande uit de hips van een varken, meestal met de huid er nog aan. Het wordt gekruid en gebakken totdat het krokant is. Bijgerechten bij dit gerecht zijn vaak sauerkraut of aardappelpuree. Eisbein, zoals het ook wel genoemd wordt, kan ook als snack worden genuttigd.
Ingrediënten Eisbein
In Eisbein van Ter Weele zitten de volgende ingrediënten verwerkt: varkensvlees, dextrose, stabilisator, zout, E450, E451, antioxidant E301, smaakversterker glutamaat, aroma, kruidenextract, lactose, selderij
Schweinehaxe opwarmen
Schweinehaxe kan op meerdere manieren worden opgewarmd. Als je het in de oven wilt opwarmen, zet dan de oven voorverwarmen tot 180-200 graden Celsius en leg het vlees erin. Bak het ongeveer 20 minuten of totdat het krokant is. Als je een pan gebruikt, verhit dan wat olie en bak het aan beide kanten aan totdat het heerlijk krokant is.