• Gratis af te halen in onze winkels
  • Branche erkende meesterslager
  • Klantervaring: 4.9 uitstekend
  • Het beste vlees en wild

Assortiment

Assortiment

Rosbief muis

Vanaf 21,48

Beschrijving

Artikelnummer: 11220 Categorie:

Wat is rosbief?

Rosbief afkomstig uit de achtermuis van de rund is een mager en mals stuk vlees met een subtiele smaak. Het is perfect voor een feestelijke gelegenheid of een heerlijk diner thuis.

Hieronder vindt u twee bereidingstips voor het bereiden van rosbief:

  1. Oven: Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Wrijf het vlees in met zout, peper en eventuele andere kruiden naar smaak. Leg de rosbief in een ovenschaal en bak deze gedurende ongeveer 20 minuten per 500 gram. Gebruik een vleesthermometer om de kerntemperatuur te controleren. Het vlees is klaar bij een kerntemperatuur van 52 graden Celsius (medium-rare) tot 60 graden Celsius (medium).
  2. BBQ: Maak de BBQ klaar voor indirect grillen op middelhoge temperatuur. Wrijf het vlees in met zout, peper en eventuele andere kruiden naar smaak. Leg het vlees op het grillrooster boven de indirecte hittebron en sluit de deksel. Grill het vlees gedurende ongeveer 20 minuten per 500 gram en draai deze af en toe om. Gebruik een vleesthermometer om de kerntemperatuur te controleren. Het vlees is klaar bij een kerntemperatuur van 52 graden Celsius (medium-rare) tot 60 graden Celsius (medium).

Serveer het vlees met bijgerechten zoals geroosterde groenten, aardappelen of een frisse salade. Een goede rode wijn past ook uitstekend bij dit smaakvolle stuk vlees.

Gebraden rosbief

Gebraden rosbief van Ter Weele is heerlijk gebraden en perfect om te gebruiken als beleg op een vers gebakken broodje. Het vlees wordt zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap gebraden, waardoor de smaak optimaal behouden blijft. Het is een heerlijk en voedzaam voor lunch of als tussendoortje.