• Gratis af te halen in onze winkels
  • Branche erkende meesterslager
  • Klantervaring: 4.9 uitstekend
  • Het beste vlees en wild

Assortiment

Assortiment

Runder rookvlees

Vanaf 4,10

Beschrijving

Artikelnummer: 512 Categorie:

Runder rookvlees

Ontzettend smaakvol op de boterham of in combinatie met een gekookt eitje: het op ambachtelijk wijze gemaakte runder rookvlees van Slagerij Ter Weele! Het vlees is afkomstig van runderen die door Meesterslager Herman ter Weele zelf zijn geselecteerd. Meer technisch: runder rookvlees komt uit de rosbief van het rund. Nadat het vlees wordt gepekeld laten wij het drogen en wordt het onderworpen aan een lang droogproces.

Wat zijn nog meer magere vleessoorten voor op broodbeleg?

Natuurlijk is variatie van groot belang in een gezond en evenwichtig dieet. Naast het rookvlees hebben we als slagerij meerdere verschillende magere vleessoorten die als broodbeleg kunnen dienen. Wat denkt u van heerlijke magere Kalfsrosbief? Of van gebraden rosbief? Neem gerust een kijkje in ons assortiment van Worst- en Vleeswaren.

Broodje runder rookvlees

Ingrediënten:

  • 2 plakjes runder rookvlees
  • 2 sneetjes vers brood (naar keuze)
  • 1 handvol gemengde sla
  • 1 plakje rode ui
  • 1 plakje tomaat
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel mayonaise
  • Optioneel: plakje kaas, augurkjes, komkommer

Bereidingswijze:

  1. Meng de mosterd en mayonaise in een kommetje en smeer het op één zijde van elk sneetje brood.
  2. Leg vervolgens het vlees op één sneetje brood en voeg de sla, tomaat en ui toe.
  3. Voeg optioneel kaas, augurkjes of komkommer toe.
  4. Plaats het andere sneetje brood bovenop het beleg en snijd het broodje diagonaal door.
  5. Serveer direct en geniet van je heerlijke broodje runder rookvlees!

Tip: Je kunt ook een grillpan gebruiken om het broodje te grillen voor een extra knapperige textuur en een smakelijke gegrilde smaak.