• Gratis af te halen in onze winkels
  • Branche erkende meesterslager
  • Klantervaring: 4.9 uitstekend
  • Het beste vlees en wild

Assortiment

Assortiment

Sukade lappen

Vanaf 4,79

Beschrijving

Om lekker gaar te stoven. Deze lapjes blijven heerlijk zacht. U kunt de sukadelap herkennen aan de zeen midden in het vlees.

Eerst even lekker aanbraden, daarna 2 uur lekker langzaam doorgaren

Artikelnummer: 19 Categorie:

Sukade lappen

Sukadelappen zijn mooie stukken rundvlees dat afkomstig is van de schouder van het rund. Het vlees bevat veel bindweefsel en vet, waardoor het langzaam moet worden gestoofd om mals te worden. Door het langdurig stoven wordt het bindweefsel afgebroken en wordt het vlees heerlijk zacht en smaakvol. Sukadelappen worden vaak gebruikt voor stoofgerechten zoals hachee en goulash. Wij adviseren om de sucadelappen eerst even lekker aan te braden, waarna je ze 2 uur lekker langzaam laat doorgaren. Geniet van dit overheerlijke stoofvlees!