• Gratis af te halen in onze winkels
  • Branche erkende meesterslager
  • Klantervaring: 4.9 uitstekend
  • Het beste vlees en wild

Welkom bij Ter Weele
Rijke historie, puur ambacht

De tijdlijn van ons gaat terug tot 1947: ‘ome Bertus en tante Alie’ runden de slagerij. In 1970 namen Gerrit en Jannie ter Weele de slagerij in Oene over, het moment waarop ter Weele zelfslachtend werd. In 1989 namen zij ook Emst over en in 2003 volgde de officiële wilderkenning (NVWA). Na een renovatie namen Herman en Ike het bedrijf in 2004 over en nog steeds wordt het bedrijf gerund door en met familie.

Ter-Weele-Over-Geschiedenis
Ter-Weele-Over-50-jaar-historie
Ter-Weele-Over-Tante-Ali
Ter-Weele-Over-Zelfslachtende-Branche-erkende-meesterslager
Ter-Weele-Over-Veluws-Wild
Ter-Weele-Over-Herman-Ter-Weele

Zelfslachtende
Branche erkende meesterslager

Intussen is het 2020. De drive en passie stroomt harder dan ooit door de aderen van een van de weinige zelfslachtende slagersbedrijven in Nederland. Passie voor het slagersvak, voor vlees, wild, dieren en de Veluwe is wat Herman ter Weele en zijn team drijft. Trots op het ambacht. Trots op de rijke (familie)historie. Trots op het zelf slachten en de specialisatie in Veluws wild. Branche erkende meesterslager (en jager) Herman ter Weele vertelt met passie over dit unieke deel van het slagersvak. Ook verzorgen we huisslachtingen, met certificering voor biologische dieren. Ter Weele is meesterlijk in het slagersvak en toegankelijk voor iedereen, van dorpeling tot randstedeling of sterrenrestaurant. Welkom!