• Gratis af te halen in onze winkels
  • Branche erkende meesterslager
  • Klantervaring: 4.9 uitstekend
  • Het beste vlees en wild

Heerlijk genieten, geen zorgen
Uw feest in goede handen

U wilt een feest of bedrijfsfeest organiseren en bent op zoek naar een cateraar? Ter Weele is gespecialiseerd in kleine en grootschalige catering voor particulier en bedrijf in de Stedendriehoek, omgeving Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

T-111-Catering-1
Ter-Weele-Catering-4
Ter-Weele-Catering
MH200612-W072-Catering-3
Ter Weele en Kroese
Ter-Weele-Catering-2

Barbecue, salades, desserts, hapjes
Buffet, menu of iets exclusievers?

De kwaliteit die u van ons gewend bent van vlees, maar dan in een breder assortiment, compleet voor elk feest of bedrijfsfeest. Afhankelijk van uw wensen stellen we een buffet of menu samen van de allerbeste kwaliteit. Buffet, salade, barbecue, hapjes of tapas, dessert of wellicht iets exclusievers in gedachten? Alles valt te overleggen en we zetten graag een extra stapje voor u: graag maken wij uw bedrijfsfeest tot een smaakvol evenement.

Foodtruck, live cooking, Ofyr
Let’s Meat & eat!

Voor Meesterslager Herman ter Weele is zijn werk ook zijn passie. Dat is direct duidelijk als je de Ter Weele Foodtruck ziet, hem aan het werk ziet tijdens live cooking of uitbenen, met de Ofyr of Big Green Egg of naast bijvoorbeeld een varken aan het spit. Bovendien is er een heel Ter Weele team dat voor u klaarstaat en u met kennis, kunde én plezier een geweldige dag bezorgt.

Ter-Weele-Catering-3
Ter-Weele-Catering-6
Ter-Weele-Catering-7

Wilt u Ter Weele inschakelen voor de catering? Neem contact op

Contactgegevens

Telefoonnummer:
0578 – 641205

E-mailadres:
winkel@slagerijterweele.nl

Contactformulier