• Gratis af te halen in onze winkels
  • Branche erkende meesterslager
  • Klantervaring: 4.9 uitstekend
  • Het beste vlees en wild

Onze slagerij
Over passie en ambacht

Als zelfslachtende branche erkende meesterslager selecteert, slacht en verwerkt Ter Weele vlees en wild zelf. Zo garanderen we niet alleen topkwaliteit en de beste smaak, maar ook weten we waar de dieren vandaan komen én hoe ze geleefd hebben. Of in geval van wild: hoe het geschoten is. Branche erkende meesterslager (en jager) Herman ter Weele en zijn team zijn gepassioneerd en gedreven door hun ambacht en unieke slagersbedrijf.

Slagerij-5
Slagerij-7
Slagerij-4
Slagerij-10
Slagerij-6
Slagerij-2

Het slachtproces
Kleinschalig en rust

Voorsorterend op de toekomst is in 2020 een nieuw slachthuis in Lieren betrokken. Van hieruit biedt Ter Weele antwoord op de toenemende vraag naar huisslachtingen, afkomstig van een groter wordende groep boerderijwinkels, natuurorganisaties en een in omvang afnemende groep zelfslachtende slagers. In het slachtproces vormt dierenwelzijn, transparantie en rust het uitgangspunt.