• Gratis af te halen in onze winkels
  • Branche erkende meesterslager
  • Klantervaring: 4.9 uitstekend
  • Het beste vlees en wild

Maandag Slachtdag
Ambacht, passie en kwaliteit

Passie voor het slagersvak, voor vlees, wild, dieren en de Veluwe is wat Herman ter Weele en zijn team drijft. Zo ook als het aankomt op huisslachting. Inmiddels al zo’n vijftig jaar verzorgen we bij ter Weele huisslachtingen, veelal voor veehouders uit de Veluwe. Het slachten gebeurt op Maandag Slachtdag in Lieren. Een mooi begin van de slagersweek. Wat betreft huisslachting is ook alles mogelijk, dat is het uitgangspunt voor het verwerken van uw vlees. U kunt uw eigen wensen aangeven met het wensenformulier, zie ook verderop. Ook kunnen we u adviseren. Bovendien delen we -als erkend Meesterslager- graag tips en adviezen over het bewaren en bereiden van uw vlees.

T-125-Huisslachting
MH200702-V029-Huisslachting
T-142-Ter-Weele-Huisslachting
DSCF5545-Huisslachting
T-081-Huisslachting
T-136-Huisslachting

Uw eigen dier slachten
100% unieke ambacht

Uw dier, uw wensen, onze ambachtelijke verwerking, oftewel 100% uniek ambacht! We slachten en verwerken rund, varken, lam, schaap, geit en gedomesticeerd of geschoten wild op ambachtelijke en professionele wijze. Ook geschoten wild slachten en verwerken wij op ambachtelijke en professionele wijze. Gebruik het formulier hieronder om voor elk afzonderlijk dier kenmerken en wensen door te geven. Zorg dat het aangemelde wild maandagochtend vóór 07:30 uur bij ons in Lieren is.

Download
VKI-Formulier rund, varken en schaap/geit

Slachtlocatie Lieren

Contactgegevens

Molenvaart 10
7364 BR Lieren

0578 – 641205
lieren@slagerijterweele.nl

UBN (uniek bedrijf nummer) is veranderd 6536987
EG 219931

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

05:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten