• Gratis af te halen in onze winkels
  • Branche erkende meesterslager
  • Klantervaring: 4.9 uitstekend
  • Het beste vlees en wild

Assortiment

Prijs

Assortiment

Worst & vleeswaren

Slagerij Ter Weele biedt een uitgebreide selectie worst en vleeswaren. Of je nu op zoek bent naar authentieke balkenbrij, een smeuïge salami, een worstpakket, droge worst, verse rookworst of chorizo ​​- we hebben iets dat aan al je culinaire wensen voldoet. Onze producten zijn gemaakt met de beste ingrediënten volgens traditionele receptuur, wat resulteert in voedzame en smaakvolle lekkernijen die je maaltijd compleet maken. Het unieke van onze worst en vleeswaren: alles komt uit eigen slagerij en wordt gemaakt door gepassioneerde worstmakers.

Resultaat 1–15 van de 87 resultaten wordt getoond

“Balkenbrij, verkopen jullie dat ook?”

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij Balkenbrij verkopen. Wij kunnen hier volmondig “Ja” op antwoorden. Vanuit onze eigen worstmakerij maken wij volgens authentiek recept overheerlijke balkenbrij. Bekijk ons aanbod balkenbrij en ontdek meer informatie over ingrediënten en hoe je balkenbrij moet bakken, et cetera.

 

Hoe bewaar je droge worst?

Droge worst kan het beste bewaard worden op kamertemperatuur in een luchtdichte verpakking. Als je de worst niet meteen gaat eten, raden we aan om hem in de koelkast te bewaren. De houdbaarheid van droge worst varieert tussen twee en vier maanden afhankelijk van de ingrediënten die gebruikt zijn bij het maken ervan. Heeft u onze droge worst uit eigen worstmakerij al eens geprobeerd?

 

Wat is achterham?

Achterham is een soort gerookte ham die wordt vervaardigd uit de achterlende van het varken. Het wordt bereid door het vlees te drogen, rijpen en rookwaar te maken. Deze traditionele manier van conserveren geeft achterham zijn unieke smaak en textuur. Achterham kan op verschillende manieren bereid worden. Vaak wordt het in dunne plakken gesneden en koud gegeten als onderdeel van salades, sandwiches of op de boterham, maar ook warm bij bijvoorbeeld een aspergegerecht. Achterham van Ter Weele is afkomstig uit eigen worstmakerij, waar met veel passie en aandacht voor het proces wordt gewerkt aan de heerlijkste vleeswaren.

 

Wat is Coppa di Parma?

Coppa di Parma is een van oorsprong Italiaanse ham. Het is gemaakt van het bovenste deel van de nek en schouder van varkens uit de streek Emilia Romagna. De ham wordt gekruid met kruiden zoals zout, peper, laurierbladeren en andere specerijen. Na het kruiden wordt hij gerookt totdat hij een rozerode kleur heeft gekregen. Vervolgens droog je hem in de lucht of bij temperaturen net onder nul om ervoor te zorgen dat de smaak behouden blijft. Coppa di Parma wordt veel gebruikt in salades, antipasti en als vulling voor pasta‘s of broodjes. Bij Ter Weele wordt Coppa di Parma volgens Italiaans receptuur gemaakt – een ware delicatesse!